Over mij

Wie zijn wij? Nou, eigenlijk doe ik dit alleen. Eerst even voorstellen dan maar.
Hallo! Ik ben Marco Pavone, Web Developer gespecialiseerd in RMA, CMA en reparatie systemen (Enterprise Resource Planning). Ideaal voor beginnende bedrijven of bedrijven die een compleet nieuw systeem nodig hebben om hun interne en/of externe (computer) reparaties af te handelen.

Ik ben vanaf mijn 20ste al ondernemend bezig. Ik heb een forum / website opgestart in 2003 speciaal voor mijn favoriete muziek, hardstyle. Die website werd vrij bekend in de jaren erna. Ik had meer dan 16.000 geregistreerde gebruikers over heel de wereld en mensen droegen op feesten mijn merchandise (met mijn logo bedrukte truien, t-shirts, longsleeves en tanktops. In 2009 heb ik een record label opgestart genaamd Screamer Hardstyle Recordings en bracht 3 platen uit en alle 6 de tracks verschenen op 10 verschillende verzamel CD's. Kort daarna ging mijn interesse echter naar iets anders uit en ik doe nu niets meer met het label.

Ik was al vanaf 2001 erg druk met programmeren en werd er steeds beter in. Ik maakte enkele projecten voor reparatiebedrijven en een tool die ik zelf op het werk gebruikte. Vrienden van mij adviseerden mij een eigen bedrijf op te starten en diensten aan te gaan bieden. Zo gezegd, zo gedaan en in Januari 2014 was het eindelijk zover. Future Web Development was geboren! Gespecialiseerd in RMA / CMA systemen (Enterprise Resource Planning) voor bedrijven.

Eind December 2015 kreeg ik het idee om Herplaatsing-Huisdieren.nl op te zetten. Sinds die dag ben ik druk achter de schermen bezig geweest om het te maken tot wat het nu geworden is. Begin april van dit jaar heb ik Herplaatsing-Huisdieren.nl geregistreerd bij de KvK als extra handelsnaam. Herplaatsing-Huisdieren.nl is een onderdeel van Future Web Development.

Marco Pavone Lead Developer / Eigenaar

Mijn vaardigheden

PHP 90%

CSS 90%

HTML 90%

Jquery 80%

Photoshop 85%

Javascript 80%

HTML5 85%

MySQL 90%

Ajax 70%

Bedrijfsgegevens

KVK nummer: 59817747
BTW nummer: NL183588459B01

Algemene voorwaarden
Volg mij op Facebook

Future Web Development
Wikkestraat 19
2403EP Alphen aan den Rijn
Telefoon: 06 14 17 9430